۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۴, شنبه

حمله بی سابقه برادر رهبری به رییس مجمع تشخیص مصلحت: هاشمی رفسنجانی مهره دشمن است


چکیده :سیدمحمد خامنه ای، برادر رهبری با ادعای وجود سناریویی پیچیده از سوی دشمنان انقلاب برای ایجاد فتنه جدید در انتخابات ریاست جمهوری 92 ،آن را حول محور نامزدی آیت الله هاشمی رفسنجانی می داند و مدعی می شود که آنها شخصی را مطرح می کنند که امکان بیشتری برای شرکت و گردآوری رأی داشته باشد و از منظر فکری نزدیکی بیشتری با آن ها داشته باشد. آن طور که از شواهد برمی آید،احتمالاً آقای هاشمی رفسنجانی بهترین فرد برای این برنامه است و فرقی نمی‌کند که وی از عمق این توطئه آگاه باشد یا نباشد. ...

سیدمحمد خامنه ای، برادر رهبری با ادعای وجود سناریویی پیچیده از سوی دشمنان انقلاب برای ایجاد فتنه جدید در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ ،آن را حول محور نامزدی آیت الله هاشمی رفسنجانی می داند و مدعی می شود که آنها شخصی را مطرح می کنند که امکان بیشتری برای شرکت و گردآوری رأی داشته باشد و از منظر فکری نزدیکی بیشتری با آن ها داشته باشد. آن طور که از شواهد برمی آید،احتمالاً آقای هاشمی رفسنجانی بهترین فرد برای این برنامه است و فرقی نمی‌کند که وی از عمق این توطئه آگاه باشد یا نباشد.
سید محمد خامنه ای که در حال حاضر ریاست بنیاد حکمت ملاصدرا را بر عهده دارد درخواست برگزاری انتخابات آزاد را آغاز حمله تبلیغاتی و جوسازی علیه حکومت و نظام و در حکم شیپور جنگ می داند و می گوید: متأسفانه شبیه این عبارت (یعنی لزوم سلامت انتخابات) هم پیش از انتخابات سال ۸۸ به وسیله کسانی که هنوز هم در صف مقامات نظام می‌ایستند، اظهار شده است.
وی بدون اشاره به محاکمه های تشریفاتی و اعترافات اجباری سال ۸۸ می افزاید: در محاکمه متهمان فتنه ۸۸ اعتراف شد که این گونه تعبیرات در واقع رمز شورش و کُد اجرایی شدن عملیات براندازی است. اظهار این عبارت و تکرار آن در این انتخابات هم نوعی تهدید و چیزی شبیه قطع و یقین به پیروزی فتنه جدید در سال ۹۲ است و شاید برای آن است که موضع لیدری سابق در فتنه ۸۸ مخدوش نشود و مخالفین انقلاب، آن ها را متهم به سازش با نظام نکنند.
به گزارش کلمه از گفت و گوی تفصیلی برادر رهبری با خبرگزاری فارس که به نظر مکتوب می رسد، وی با اشاره به حوادث سایل ۸۸ به تکرار سناریوهای دستنوشته تیم امنیتی و نظامی پرداخته و مدعی می شود که دشمنان جمهوری اسلامی ایران در سال ۸۸ سنگ تمام گذاشتند و میرحسین موسوی را با دقت تمام و باعنایت به پشتیبانی آقای هاشمی و گروه‌های مخالف، برای هدف خود انتخاب کردند.
این ادعا در حالی مطرح میشود که هفته گذشته سیدهادی خامنه ای برادر دیگر رهبری در دیدار با خانواده میرحسین موسوی با اشاره به سوابق ارتباط با مهندس موسوی در پیش و پس از انقلاب به ویژگی‌های شخصیتی او پرداخته و گفته بود: سلامت، تعهد، صداقت، توکل و مدیریت قوی آقای موسوی را همه از نزدیک دیده‌اند و بر آن شهادت می‌دهند و همین ویژگی‌ها بود که موجب می‌شد شخصیتی مانند شهید بهشتی مسئولیت دفتر سیاسی حزب و قائم مقامی دبیرکل و مدیریت روزنامه جمهوری اسلامی را همزمان در کنار مسئولیت‌های اجرایی به ایشان واگذار کند. و بعد امام هم تا آخرین لحظه با‌شناختی که از آقای موسوی و تعهد و کارآمدی‌اش داشت از او حمایت کرد و عملکردش را مورد تایید قرار داد.
وی مانند نیروهای اطلاعاتی به سناریو سازی پرداخته و احتمالات ترسیم شده توسط دشمن را برای خبرگزاری نزدیک به سپاه باز می شمارد و مدعی می شود که به نظر دشمنان- فارغ از این که شخص مورد نظر مطلع باشد یا نباشد – دلایل اولویت آقای هاشمی برای این منظور، یکی، سابقه طولانی اعتقاد او به ایجاد رابطه با‌ آمریکا و اظهارات علنی اوست. دوم، داشتن موقعیت اداری و سیاسی در حال حاضر و احتمال غلبه بر سدّ شورای نگهبان است. سوم، تبلیغات وسیع اطرافیان مبنی بر سوابق پیش از انقلاب و سمت‌های سیاسی تا پیش از فتنه سال ۸۸ است. چهارم، اعتماد بر حفظ مواضع قبلی و حمایت وی از فتنه‌گران ۸۸ و برائت نجستن و عدم استتابه و استبراء از آنها علی‌رغم برخی کلمات دو پهلو و نعل وارونه است. پنجم، ریشه داشتن در برخی از نهادها و اقشار از هر قبیل و هر طایفه و آمادگی سازمان و حفظ روابط بین‌المللی با برخی از شیوخ عرب و همسایه.
وی ناخواسته به دفاع از دولت میرحسین موسوی می پردازد و می گوید: علت انتخاب شعار اعتدال و این که آقای هاشمی سعی نکرده وعده اصلاح اقتصادی بدهد آن است که خود وی و همه می‌دانند که شروع مشکلات اقتصادی نه در زمان جنگ بلکه در دوره ریاست جمهوری ایشان بوده و در دولت پس از او اعلام شد که دهها میلیارد دلار دیون خارجی در دولت هاشمی برای کشور ایجاد شده که معلوم نشد کجا رفته است حال آنکه در زمان جنگ با آن همه مخارج همراه با تحریم، کشور، بدهی خارجی مهمی نداشت.
وی طرح وحدت ملی را یک مغالطه و سفسطه سیاسی می داند و مدعی می شود آنکه از باب قرآن سرنیزه کردن، ادعا شود که مدعیان اصلاح‌گرایی هم مسلمان و پیرو امام خمینی(ره) و طرفدار نظام و معتقد به قانون اساسی و رهبری هم هستند پس چرا آنها را جذب نکنیم و دفع کنیم و در انتخابات و حکومت و دولت آنها را شریک نسازیم؟ بدینوسیله راهی برای ورود گروه براندازان نظام باز شود. خود کلمه «جذب» هم یکی دیگر از سفسطه‌های سیاسی است که در غیر جای خودش به کار می‌رود.
وی مدعی می شود که «وضع کنونی» در بهترین تفسیر می‌تواند ناظر به امور اقتصادی باشد ولی در پشت سر آن معنای دیگری هست که شعار فتنه ۸۸ بود یعنی مبارزه با دیکتاتوری و تبدیل نظام ولایت به جامعه مدنی!

تطهیر سران و حامیان فتنه ۸۸ غیر شرعی است
محمد خامنه ای با انتقاد از عسگراولادی می افزاید: حکم به بی‌‌گناهی و رفع و رجوع مشارکت در جرایم سال ۸۸ و فتنه ‌براندازی نظام اسلامی و ریشه‌کنی آثار انقلاب امام خمینی و ملت بود که این بار به وسیله مردی وارسته و خیرخواه که از صمیم قلب دوستدار او هستم و خیر او را می‌خواهم، انجام شد و آن طرح موضوع «مفتون و فتّان» درباره سران فتنه بود، با این ادّعا که فتنه‌گر واقعی آمریکاست و بقیه از جمله مفتون یعنی آسیب خورده از فتنه بوده‌اند و گناهی ندارند، که این حرف واقعاً حرف عجیبی بود و هیچ وجهی شرعی و قانونی نداشت.
وی با ابراز نگرانی از تشتت اصولگرایان می افزاید: عرصه انتخابات، اگر در طرف مقابل شاخص شناخته شده با مقبولیت عامه‌ا‌ی نباشد یا در طرف اصولگرایان اختلاف باشد و بیش از یک نفر شرکت کند، رأی اصولگرایان ضعیف و طرف صاحب سناریو -اگرچه با تفاوت چند رأی – پیروز خواهد شد و پیروزی، پیروزی است. این در صورتی است که سناریو به خوبی ثمر بدهد و شخص مورد نظر به ریاست جمهوری برسد وگرنه اگر طرح و پروژه طبق برنامه پیش نرود و به حسب اتفاق رأی نیاورد، سناریو دوم اجرا خواهد شد که خشونتی به مراتب بیشتر از سال ۸۸ است که شرح خواهیم داد
وی که کمتر در مسایل سیاسی اظهار نظر می کند اما مدعی است که حسب قواعد حقوقی و قانون، صلاحیت همه سران و دست‌اندرکاران فتنه براندازی در سال ۸۸، منفی است و امکان قانونی برای هیچ‌یک از آنان برای شرکت و نامزدی انتخابات ریاست جمهوری وجود ندارد.
بردار بزرگ رهبری ادعا کرده است که دعوا در سال ۸۸ نه بر سر ریاست جمهوری بلکه بالاتر از آن و بر سر مقابله با رهبری بوده است.
وی مدعی شده است که جرم فتنه براندازی سال۸۸ یک جرم مشهود بوده است و اکثریت ملت بر آن شهادت می‌دهند بنابراین توجه اتهام براندازی و مشارکت در فتنه احتیاج به سجلّ کیفری ندارد و یا در دادگاه صالحه قرار یا حکم برائت صادر نشده باشد، شهادت مؤمنین و رأی عمومی (یا رأی اکثریت) مردم، برای صدور حکم عدم صلاحیت نامبردگان در شورای نگهبان قانونی و حجت است.
اما اشاره ای نکرده است اگر این جرم تا این اندازه مشهود بود چرا هیچیک از مقامات قضایی تاکنون قدمی برای محاکمه خاطیان برنداشته اند.
هر چند شورای نگهبان گفته است کسی نمی تواند به جای این شورا اظهار نظر کند، اما وی مدعی است که به حسب قواعد و مصلحت کشور، راهی برای اثبات صلاحیت دست اندرکاران فتنه ۸۸ و نام‌نویسی ایشان برای کسب ریاست جمهوری وجود ندارد و باید از گذشت از سدّ شورای نگهبان ناامید باشند
نامزدی حامیان فتنه در انتخابات مغایر حماسه سیاسی است
وی مدعی می شود که یکی از آثار و مضرات ظهور همراهان و سرکردگان و حامیان فتنه در انتخابات و نبود نامزد معتبر دیگر، توطئه برای انصراف مردم از انتخابات است.
سیدمحمد خامنه ای می گوید: یکی از اصول این مقطع از تاریخ ایران و یک شرط لازم برای یک نامزد آن است که بطور صریح و بدون پروا واقعه فتنه سال ۸۸ و همه کسانی را که به گونه‌‌ای در آن مشارکت و تا به امروز بر آن باقی هستند محکوم کنند و از آنها تبری بجویند وگرنه به نفاق متهم خواهند شد.
وی همچنین با انتقاد از مواضع برخی از اصولگرایان می افزاید” اگر کسی با فتنه‌گران سال ۸۸ که پیشاهنگ‌های آمریکا و صهیونیست‌ها هستند راه و رویه مودت و همرنگی و همدلی داشته باشد نمی‌توان او را اصولگرا دانست.
سیدمحمد خامنه ای می گوید که یکی از دردهای این دوران آن است که متأسفانه در این فتنه و از بدو انقلاب تاکنون، عده‌ای از کسانی در داخل هستند که همواره از دوستان و یاران نزدیک ما بوده‌اند و همواره دل به جانب آنها داشته‌ایم اما امروز بر سر شاخ نشسته و به بریدن بیخ آن مشغولند که نه خیر ملت در آن است و نه خیر خود آن‌ها.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر