۱۳۹۱ دی ۱۱, دوشنبه

شرایط جسمی هادی عابدی، زندانی سیاسی معلول بسیار نگران کننده است


هادی عابدی باخدا زندانی سیاسی معلول، در زندان لاکان رشت در شرایط بسیار نگران کننده جسمی بسر می‌برد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، هادی عابدی باخدا زندانی سیاسی که از ناحیه هر دو پا فلج می‌باشد در وضعیت جسمی نگران کننده‌ای بسر می‌برد.
وی که از عفونت شدید مثانه، کلیه و زخم بستر رنج می‌برد، در بخش بهداری زندان لاکان رشت در کنار بیماران اعصاب و روان نگهداری می‌شود و به تشخیص پزشکان ۹۰ درصد کلیه چپ خود را از دست داده است و تنها در صورت امکانات پزشکی در حد بیمارستانهای مجهز می‌توان برای معالجه وی اقدامی انجام داد.
یکی از نزدیکان هادی عابدی که نخواست نامش فاش شود به گزارشگر هرانا گفت: "ایشان با بد‌ترین شرایط جسمی و روحی در زندان لاکان رشت نگهداری می‌شود و در حالی که به شدت از ناحیه مثانه، کلیه‌ها و زخم بستر رنج می‌‌برد هر از چندگاهی به مرخصی می‌آید و با هزینه خودش به مداوا می‌پردازد و مجددا او را مجبور به بازگشت به زندان می‌کنند."
وی در ادامه سخنان خود افزود: "با وجودیکه دوره محکومیت هادی به پایان رسیده مسئولین زندان از آزاد کردن ایشان طفره می‌روند و وی، تا این لحظه را در زندان به سر برده است. گویا مسئولین مرخصی‌های وی را از حکمش کم نکرده‌اند."
وی ادامه داد: "وضعیت جسمی و روحی ایشان بر اثر کمبود دارو و وضعیت نامساعد بهداشت در زندان بسیار وخیم می‌باشد که همین امر وی را در معرض خطرات جدی قرار داده است."
وی همچنین ادامه داد: "هادی در طی دادرسی پرونده وکیل نداشته است و وی در طول دوران بازداشت مورد شکنجه‌هایی همچون شلاق خوردن، توهین و ضرب و شتم در حین بازجویی قرار گرفته است."
هادی عابدی باخدا زندانی سیاسی معلول زندان لاکان رشت در تاریخ ۲۰ اسفند ماه ۱۳۸۷ در منزل مسکونی خود توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و تا خرداد ماه ۸۸ را در بازداشت وزارت اطلاعات و تحت فشار برای اعتراف گیری و مصاحبه تلویزیونی قرار گرفت.
وی پس از ۳ ماه بازداشت در اداره اطلاعات در خرداد ماه ۱۳۸۸ به زندان لاکان رشت منتقل می‌شود و پس از ۳ روز با تودیع وثیقه آزاد می‌گردد.
هادی عابدی سپس در دادگاه انقلاب رشت به اتهام رابطه با سازمان مجاهدین به تحمل دوسال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم عینا در دادگاه تجدید نظر به تایید رسید.
وی سرانجام در تاریخ ۱۸ آبان ماه ۱۳۸۸ جهت گذارندن حکم به زندان لاکان رشت منتقل می‌شود و با احتساب ۳ ماه دوران بازداشت باید در مرداد ماه سالجاری از زندان آزاد می‌گردید.
گفتنی است، هادی عابدی باخدا یکی از هواداران سازمان مجاهدین و همچنین زندانی سیاسی دهه ۶۰ در تاریخ ۲۴ خرداد ماه ۱۳۶۰ در شهرستان فومن یکی از شهرهای استان گیلان، طی یک درگیری خیابانی با نیروهای امنیتی برای نجات جان برادرش (هرمز عابدی باخدا از اعدامیان سال ۶۰) توسط یکی از مامورین از ناحیه کمر مورد اصابت گلوله قرارگرفت.
وی به دلیل اصابت گلوله به نخاع کمر دچار معلولیت از ناحیه دو پا می‌گردد و از آن تاریخ تا کنون مجبور به استفاده از ویلچر می‌باشد.
هادی عابدی آبان ماه سال ۱۳۶۱ نیز به اتفاق کل خانواده که شامل مادر مسن او هم بود، در تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل می‌شود و تحت بازجویی و بدرفتاری قرار می‌گیرد و در دادگاه به ۴ سال حبس تعزیری و ۱۶ سال حبس تعلیقی محکوم می‌گردد.

نامه نمایندگان ۲۴ روستا به احمدی‌نژاد: نفت را از سفره‌هایمان ببرید


با افزایش خسارت‌های ناشی از ممنوعیت فعالیت مزارع پرورشی و یا بالا رفتن شمار افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی ناشی از نشت نفت از خطوط انتقال و دفن غیراصولی لجن‌های نفتی تلمبه‌خانه، مردم منطقه با امضای طوماری خواستار رسیدگی رئیس جمهور به این معضل شدند....

نمایندگان ۲۴ منطقه و روستا با امضای طوماری به احمدی‌نژاد خواستار قطع نفت از سر سفره‌هایشان شدند.
به گزارش ایانا، با افزایش خسارت‌های ناشی از ممنوعیت فعالیت مزارع پرورشی و یا بالا رفتن شمار افراد مبتلا به بیماری‌های پوستی ناشی از نشت نفت از خطوط انتقال و دفن غیراصولی لجن‌های نفتی تلمبه‌خانه، مردم منطقه با امضای طوماری خواستار رسیدگی رئیس جمهور به این معضل شدند.
کارشناس و فعال محیط زیست در چهار محال و بختیاری با بیان اینکه آلوده به نفت بودن آب چشمه سرخون در این استان زندگی را برای دست کم مردم ۲۰ روستا در این منطقه دشوار کرده است، گفت: با نشت نفت به این چشمه و ممنوعیت فعالیت بسیاری از مزارع پرورش ماهی، توقف کشت در مزارع، کمبود آب شرب و مشکلات بهداشت عمومی نارضایتی‌های اجتماعی در میان مردم منطقه را افزایش داده است.
هومان خاکپور با اشاره به گزارش‌های سازمان‌های محیط زیست، دامپزشکی، جهاد کشاورزی و شیلات مبنی بر وقوع فاجعه و بحران محیط زیستی در سرخون و روستاهای اطراف آن افزود: سرخون یکی از پرآب‌ترین چشمه‌های چهارمحال و بختیاری است که آب شرب و مصرفی حدود ۲۰ روستا را تأمین می‌کند، اما با آلوده شدن به نفت در واقع منبع تأمین آب شرب اهالی چند روستا، تعدادی مزارع پرورش ماهی و ده‌ها هکتار از مزارع کشاورزی آلوده به مواد نفتی گشته که با شدت این آلودگی در سال‌های اخیر به موضوعی نگران‌کننده تبدیل شده است.
وی با تأکید بر افزایش بیماری‌های پوستی در اثر استفاده از آب آغشته به نفت چشمه تصریح کرد: طی بازدیدهایی که از چشمه داشته‌ایم از فاصله ۱۰ متری محل کاملا بوی نفت قابل استنشاق است و حتی آب نیز مزه نفت می‌دهد که این امر نشان از عمق تأثیر این امر در سلامتی مردم منطقه دارد.
خاکپور آلودگی آب این چشمه را مبنی بر وجود دو احتمال دانست و ادامه داد: در بالادست این چشمه تلمبه‌خانه نفتی گندمکار وجود دارد که در اواخر دهه ۶۰ شکستگی بزرگی در لوله انتقال نفت آن ایجاد شده و نفت زیادی به خاک نفوذ می‌کند که پس از هر بارندگی در سال آب نفوذی به خاک با نفت آغشته و با نشت به چشمه، آب آن را نیز را آلوده می‌کند.
این فعال محیط زیست تأکید کرد: پسماندهای این تلمبه‌خانه بسیار خطرناک است که برای همین باید در خارج از حوزه زندگی و در مناطق مشخصی دفن شود، اما طی چند سال گذشته چاهک‌هایی در نزدیکی چشمه حفر و این پساب‌ها در آن دفن می‌شده است، اما چیزی که قابل تأمل است این است که آلودگی این چشمه و پیامدهای ناگوار آن به خاطر فعالیت‌های این تلمبه‌خانه نفتی است.
وی یادآور شد: در حدود هفت ماه گذشته با مطالبه طلبی و پیگیری‌های مردم منطقه صدا و سیمای استان برنامه مفصلی را تحت عنوان بررسی این فاجعه زیست محیطی در سرخون پخش کرد و حتی مدیران محیط زیست استان و… در برنامه‌های مناظره‌ای به ابعاد این واقعه پرداختند که در نهایت شرکت نفت موظف به جبران خسارت‌های مالی و پزشکی زیان‌دیدگان ناشی از سهل‌انگاری آن شرکت و رفع آلودگی نفتی گشتند، اما با توجه به عدم همکاری استانداری منطقه، مردم طوماری را با امضای نمایندگان مردم محلی و ممهور به مهر شوراهای اسلامی ۲۴ روستا تهیه کرده و برای رسیدگی به ریاست جمور ارسال کرده‌اند.
خاکپور در پایان با بیان اینکه شکواییه اصلی از طریق استانداری پیگیری می‌شد، خاطرنشان کرد: به‌دلیل عدم همکاری استانداری مردم منطقه سرخون به امضای طومار اقدام کرده‌اند تا با بررسی این موضوع و رفع آن از ابعاد این فاجعه زیست محیطی کم شود.

نامه تاجزاده به رهبری: اگر بنا به پوزش از ملت باشد، اولویت با کیست؟


صبح روز انتخابات مطالبی فرمودید که طبق آن، اگر برخی نامزدها رأی می آوردند، نظام آن را نمی پذیرفت. در نتیجه پیروزی احتمالی آنان را در آزادترین انتخابات جمهوری اسلامی پیشاپیش مخدوش و باطل اعلام فرمودید. به هر رو آیا بیان چنین اظهارات غیرقانونی را، آن هم در روز برگزاری انتخابات، در حالی که جناب عالی رأی ندادید و کیهان آن زمینه چینی را کرده بود، چگونه باید تفسیر کرد؟ و در هر حال و با هر توجیهی، اگر بنا بر پوزش خواستن از ملت باشد، اولویت با جناب عالی است یا جناب آقایان موسوی و کروبی؟...

سیدمصطفی تاج زاده، معاون وزیر کشور دولت سیدمحمد خاتمی محبوس در بازداشتگاه سپاه در نامه ای خطاب به رهبری با بازخوانی بخش هایی از سرمقاله ی سال ۸۱ روزنامه ی کیهان که در آن تشویق به عدم شرکت در انتخابات کرده و نگرانی از عدم سلامت آن را عنوان کرده، می گوید: آن چه ملاحظه فرمودید، آقایان موسوی و کروبی درباره انتخابات مجلس نهم مطرح نکردند. در بیانیه های جبهه مشارکت ایران اسلامی و یا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز نخواهید یافت. بلکه این عبارات بخشی از سرمقاله روزنامه مورد تأیید کامل جناب عالی، یعنی کیهان است که در آستانه برگزاری دومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در چهاردهم دی ماه سال ۱۳۸۱ به چاپ رسید. سپاسگزار خواهم شد چنان چه پاسخ دهید آیا دلایل فوق را برای عدم شرکت در انتخابات موجه می دانید؟ اجازه می خواهم سؤال را روشن تر مطرح کنم. اگر شهروندی اعلام کند که به دلایل مشابه آن چه نقل شد، نباید در انتخابات خردادماه ۱۳۹۲ شرکت کرد، اقدامی ضدانقلابی و هم سو با منافع دشمنان داخلی و خارجی انجام داده است؟
به گزارش کلمه، عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت در ادامه ی نامه ی خود پرسیده است: صبح روز انتخابات مطالبی فرمودید که طبق آن، اگر برخی نامزدها رأی می آوردند، نظام آن را نمی پذیرفت. در نتیجه پیروزی احتمالی آنان را در آزادترین انتخابات جمهوری اسلامی پیشاپیش مخدوش و باطل اعلام فرمودید. به هر رو آیا بیان چنین اظهارات غیرقانونی را، آن هم در روز برگزاری انتخابات، در حالی که جناب عالی رأی ندادید و کیهان آن زمینه چینی را کرده بود، چگونه باید تفسیر کرد؟ و در هر حال و با هر توجیهی، اگر بنا بر پوزش خواستن از ملت باشد، اولویت با جناب عالی است یا جناب آقایان موسوی و کروبی؟
متن کامل نامه ی این زندانی سیاسی که در اختیار کلمه قرار گرفته به شرح زیر است:
به نام خدا
رهبری جمهوری اسلامی
با سلام و احترام
«انتخابات پیش روی ما، یعنی انتخابات… به حق … برای عناصر دلسوز، متعهد متدین … وجود و عدمش برای جامعه اسلامی خیری ندارد و لذا حضور و عدم حضور ما نیز چیزی است که خیر زیادی در آن دیده نمی شود… دوستان مخالف حضور در پای صندوق های رأی به جملات زیر استدلال می کنند:
الف) هیئت های اجرایی و نظارت یک دست هستند.
ب) انتخابات فعلی … کاری است برای مشروعیت بخشیدن به جریانات فاسد فرهنگی، افراد وابسته و گروهک های غیرقانونی و … در نتیجه حضور ما باعث تقویت این مشروعیت خواهد شد.
ج) با حضور ما تنها نتایج از پیش تصمیم گیری شده به عنوان یک رفراندم دیگر اعلام خواهد شد.
د) مهم آن که بر فرض آن که ما شرکت کنیم و کسی را که صالح است انتخاب کنیم… آن گاه وزارت کشور همان بلایی را سرشان خواهد آورد که با شوراهای ناهمگون با سیاست های خود آورد.
ه) بدتر از همه این که خاصیت … چیست؟ جز هزینه گزاف و بی سرانجام برای شهر و جز نهادینه کردن جنگ و دعوا؟
بخواهیم و نخواهیم این انتخابات برگزار می شود. بپذیریم یا نپذیریم هر کس را بخواهند از صندوق در می آورند. اما ما وظیفه داریم برای کم کردن از بار شر این جریان تلاش کنیم… این جملات به معنای متهم کردن کسانی که در سبک و سنگین کردن روش اول (تحریم انتخابات) را می پذیرند، نیست. بلکه به عنوان یک شهروند، شرکت خود را در انتخابات کم ضررتر می دانم و به خیرالشرین می اندیشم»
آن چه در سطور فوق ملاحظه فرمودید، آقایان موسوی و کروبی درباره انتخابات مجلس نهم مطرح نکردند. جملات فوق را در بیانیه های جبهه مشارکت ایران اسلامی و یا سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز نخواهید یافت. بلکه این عبارات بخشی از سرمقاله روزنامه مورد تأیید کامل جناب عالی، یعنی کیهان است که در آستانه برگزاری دومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در چهاردهم دی ماه سال ۱۳۸۱ به چاپ رسید. سپاسگزار خواهم شد چنان چه پاسخ دهید آیا دلایل فوق را برای عدم شرکت در انتخابات موجه می دانید؟ اجازه می خواهم سؤال را روشن تر مطرح کنم. اگر شهروندی اعلام کند که به دلایل مشابه آن چه نقل شد، نباید در انتخابات خردادماه ۱۳۹۲ شرکت کرد، اقدامی ضدانقلابی و هم سو با منافع دشمنان داخلی و خارجی انجام داده است؟ فرض کنید کسی بگوید به علت آن که:
۱- هیأت های اجرایی و نظارت در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم یک دست هستند
۲- نتیجه شرکت در انتخابات آن است که نتایج از پیش تصمیم گیری شده یک بار دیگر به عنوان رفراندم اعلان شود
۳- برگزاری انتخابات یا عدم انجام آن هیچ تغییری در سیاست های جاری و شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور ایجاد نمی کند و مردم نفعی از آن نمی برند
۴- اگر به فرض نامزد صالح و مستقلی رأی بیاورد و آرای او خوانده شود، آن قدر در مسیرش کارشکنی خواهند کرد تا برنامه ها و وعده های وی تحقق نیابد
۵- هدف از برگزاری انتخابات تداوم حکومت تک صدا و مشروعیت بخشیدن به استحاله جمهوری اسلامی به حکومت مطلقه فردی است.
اگر همین شهروند به عنوان جمع بندی تأکید کند که «بپذیریم یا نپذیریم هر کس را بخواهند از صندوق درمی آورند.» از این رو رأی ندادن را «خیرالشرین» بخواند، آیا علیه امنیت ملی اقدام کرده و لازم است که محاکمه شود؟ آیا ایراد اتهام به مجریان انتخابات در دوره اصلاحات اقدامی انقلابی و امروز عملی ضدانقلابی است؟ به بیان روشن آیا در زمانی که نمایندگان گرایش های مختلف فکری و سیاسی در ارکان حکومت حضور جدی و مؤثر داشتند، این امکان وجود داشت که دولت اسم هر کس را که می خواست از صندوق دربیاورد اما اکنون که همه نهادهای لشکری و کشوری انحصاراً در اختیار یک جناح است، آن هم کسانی که رأی مردم را تزئینی می دانند، احتمال تقلب منتفی است؟
پیشاپیش پوزش می خواهم از این که می پرسم چرا جناب عالی در همان انتخابات دور دوم شوراها رأی ندادید؟ حتماً خواهید فرمود سفر به سیستان و بلوچستان مانع شرکت شما در انتخاباتی شد که هر شهروند می بایست در همان حوزه ای که مقیم است رأی دهد. آیا دفتر جناب عالی نمی توانست برنامه سفر را به چند روز قبل یا بعد از انتخابات موکول کند؟
فرض کنیم بی برنامگی بیت شریف وضعیتی پیش آورد که در کشور انتخابات سراسری برگزار شود و شخص رهبر غایب بزرگ آن باشد و رأی ندهد، چرا دست کم با صدور پیامی مردم را به شرکت در آن انتخابات دعوت نکردید و آنان را تشویق نفرمودید؟ آیا نظر رهبری آن بود که شرکت در انتخابات مزبور «شرالشرین» است؟ رأی ندادن بد بود و رأی دادن بدتر؟ آیا افسد (رأی دادن) را با فاسد (رأی ندادن) دفع فرمودید؟
گذشته از موارد فوق، در صبح روز انتخابات مطالبی فرمودید که طبق آن، اگر برخی نامزدها رأی می آوردند، نظام آن را نمی پذیرفت. در نتیجه پیروزی احتمالی آنان را در آزادترین انتخابات جمهوری اسلامی پیشاپیش مخدوش و باطل اعلام فرمودید. منظورتان به طور مشخص کاندیدای عضو نهضت آزادی و گروه ملی – مذهبی (دوستان مرحوم مهندس سحابی) بود. این در حالی بود که شورای نگهبان صلاحیت آنان را برای شرکت در رقابت های انتخاباتی مجلس پنجم (زمستان ۱۳۷۴) تأیید کرده بود و آن زمان از جناب عالی اعتراضی مشاهده نشد. به هر رو آیا بیان چنین اظهارات غیرقانونی را، آن هم در روز برگزاری انتخابات، در حالی که جناب عالی رأی ندادید و کیهان آن زمینه چینی را کرده بود، چگونه باید تفسیر کرد؟ و در هر حال و با هر توجیهی، اگر بنا بر پوزش خواستن از ملت باشد، اولویت با جناب عالی است یا جناب آقایان موسوی و کروبی؟
جناب آقای خامنه ای
مولای من و شما در وصیت نامه خود به فرزندش امام حسن مجتبی (ع) فرمود:
بنیّ اجعل نفسک میزاناً فیما بینک و بین غیرک. فاحبب لغیرک، ما تحب نفسک و اکره له ما تکره لها… (نهج البلاغه، ترجمه دکتر شهیدی، ص ۳۰۱)
«فرزندم! خود را میان خویش و دیگری میزانی بشمار. پس آن چه برای خودت دوست می داری برای جز خود نیز دوست بدار. و آن چه تو را خوش نیاید، برای او ناخوش شمار و ستم مکن چنان که دوست نداری بر تو ستم رود. و نیکی کن چنان که دوست داری به تو نیکی کنند و از آن چه برای جز خود زشت می داری برای خود زشت بدان و از مردم برای خود آن بپسند که از خود می پسندی در حق آنان… و مگو آن چه را دوست نداری به تو بگویند.»
امیدوارم در رعایت این توصیه حکیمانه رهبر ما باشید.
سیدمصطفی تاجزاده
اوین

انتقاد شدید توکلی از اقدامات اخیر دولت: احمدی نژاد می خواهد سرزمین سوخته تحویل دهد


 مجلس شورای اسلامی حتما باید در برابر این کارها مقاومت کند و از طریق مقتضی جلوی این گونه اقدامات را بگیرد....

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با درخواست از رئیس مجلس برای جلوگیری از اجرای مصوبه اخیر دولت مبنی بر استخدام بی ضابطه ۱۵۰۰ نفر، خبرداد که بخشنامه ای در ادامه این مصوبه خطاب به وزیران و استانداران صادر شده است که اختیارات فراقانونی نظیر استخدام بی ضابطه به آنها می دهد.
احمد توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مصوبه اخیر دولت مبنی بر دادن اختیار تام به معاون اجرایی رئیس دولت برای استخدام بی قید و شرط ۱۵۰۰ نفر اظهار کرد: متن این مصوبه بسیار عجیب است و شاید در تاریخ اداری جمهوری اسلامی ایران بی سابقه باشد.
وی افزود: بنده خیلی بعید می دانم که اساسا چنین مصوبه ای در هیات دولت طرح و تصویب شده باشد. آن طور که در مقدمه این مصوبه نوشته شده، همه معاونان رئیس دولت و وزیران دسته جمعی آن را پیشنهاد کرده و همگی آن را تائید کرده اند! این امر بی سابقه در مقدمه آن نوشته شده است. اگر چنین چیزی باشد باید در عقل وزراء شک کرد و درباره تعهدشان نسبت به قانون اساسی تردید داشت، البته من مطمئنم بخشی از وزیران این موضوع را قبول ندارند، ولی اینکه همه وزرا چنین مصوبه ای را تایید کرده باشند، شگفت آور است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در این مصوبه در واقع اختیارات ناشی از قانون اساسی که برای وزیران تعریف شده و اختیاراتی که برای هیات وزیران در قوانین مختلف شناخته شده است، همه را یکجا به یک فرد می دهند. یعنی به شکل بسیار عجیبی اختیارات استخدام ۱۵۰۰ نفر، تغییر وضعیت استخدامی تمامی کارکنان نهاد ریاست جمهوری و واحدهای وابسته و تابعه را به یک نفر داده اند تا او هر کس را خواست رسمی، پیمانی و یا جابه جا کند و ۱۵۰۰ نفر را به هر طریقی که صلاح دید استخدام نماید.
توکلی گفت: از مجموع آنچه که در مصوبه اخیر هیات دولت آمده و من تردید دارم که مصوبه دولت باشد بر می آید که حتما نیاتی پشت آن هست. این مصوبه حتما متناقض با قانون مدیریت خدمات کشوری و متناقض با قوانین زیادی است، مخصوصا بند ۶ آن حتما رد خواهد شد.
رئیس سابق مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بنده از رئیس مجلس به جد می خواهم که هر چه سریعتر جلوی این کار را که به معنای بر هم زدن همه نظامات مدیریتی عالم است، بگیرد.
توکلی با بیان اینکه این روش واقعا به معنای به استهزاء گرفتن اختیارات قانونی است که به آقای احمدی نژاد داده شده است، تصریح کرد: رئیس دولت باید بر اساس قانون، شخصیتی از رجال مذهبی و سیاسی باشد که مدبر است و با تدبیر عقلانیت رفتار می کند.
توکلی اضافه کرد: گویا رئیس جمهور می خواهد در این ۶-۵ ماه آخر دولت همه نظامات اداری کشور را بر هم بریزد و سرزمین سوخته تحویل بدهد.
نماینده تهران در مجلس تاکید کرد که مجلس شورای اسلامی حتما باید در برابر این کارها مقاومت کند و از طریق مقتضی جلوی این گونه اقدامات را بگیرد.
وی با اشاره به پیشنهاد اخیر برای تغییر مبنای قیمت گذاری طلا و سکه گفت: یک کار عجیب و غریب دیگری که طی این روزها انجام گرفته، تغییر مبنای قیمت گذاری طلا و سکه است که بنده نمی فهمم منطق این کار چیست؛ جز اینکه ناامنی و عدم اطمینان را در بازار تشدید می کند، باعث قاچاق طلا می شود وهزاران میلیارد ثروت را جابجا می کند.
توکلی عنوان کرد: وقتی یک شبه تصمیم گرفته می شود که مبنای قیمت گذاری طلا تغییر یافته و حدود ۳۰ درصد کاهش پیدا کند معنی اش این است که هزاران میلیارد تومان ثروت از کسانی که سکه دارند و اغلب آنها مردم عادی هستند جابه جا می شود. با این تصمیم ثروت از مردم سلب شده و یک عده ای که نمی دانیم چه کسانی هستند سکه و طلا می خرند. احتمالا در آینده دوباره تصمیم می گیرند که قیمت سکه را آزاد کنند و این باعث می شود هزاران میلیارد تومان ثروت جابه جا شود.
وی ادامه داد: این اقدامات عجیب و غریب که بدترین اثرش متلاطم نگه داشتن بازار اقتصادی کشور است و از ثبات جلوگیری می کند خسارات شدیدی را به مردم، اقتصاد و اشتغال کشور وارد خواهد کرد و نمی دانم چنین تصمیماتی برای چه اتخاذ می شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با طرح این سئوال که نمی دانم دولت برای چه اقدامات عجیب و غریب در حوزه اقتصادی و دیگر حوزه ها انجام می دهد، خاطر نشان کرد: البته می توان حدس هایی در این خصوص زد اما آدم دلش نمی خواهد باور کند که عده ای مصمم هستند کشور را به هزینه های سنگین دچار کنند.

باز هم تصادف، این بار دانش آموزان اراکی


این حادثه در اثر عدم رعایت حق تقدم ورود به میدان از سوی راننده کامیون در ساعت 7 صبح در ورودی جاده خمین به اراک اتفاق افتاده است که در پی آن سرویس حامل 18 دانش آموز دختر دبیرستانی واژگون شد و 3 نفر از دانش آموزان به بیمارستان منتقل شدند....

ساعت ۷ صبح امروز بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با مینی بوس حامل دانش آموزان دبیرستانی که برای شرکت در امتحان به اراک مراجعه می‌کردند ۸ دانش آموز مجروح شدند.
ساعت ۷ صبح امروز بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با مینی بوس حامل دانش آموزان دبیرستانی که برای شرکت در امتحان به اراک مراجعه می‌کردند ۸ دانش آموز مجروح و به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند.
به گزارش ایلنا، معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان مرکزی اعلام کرد: این حادثه در اثر عدم رعایت حق تقدم ورود به میدان از سوی راننده کامیون در ساعت ۷ صبح در ورودی جاده خمین به اراک اتفاق افتاده است که در پی آن سرویس حامل ۱۸ دانش آموز دختر دبیرستانی واژگون شد و ۳ نفر از دانش آموزان به بیمارستان منتقل شدند.
همچنین بهرامی مسئول روابط عمومی بیمارستان ولیعصر اراک تعداد مجروحین را ۸ نفر عنوان کرد و گفت: بیشتر دانش آموزان به شدت ترسیده‌اند و تحت درمان سرپایی قرار گرفته‌اند و یکی از دانش آموزان که دارای خراشیدگی و ضرب دیدگی شده برای انجام اقدامات درمانی بستری شده است.
صفایی مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش استان مرکزی نیز ضمن تأیید این موضوع با اشاره به اینکه دانش آموزان روستای امان آباد برای شرکت در امتحان با مینی بوس روستا به جای سرویس همیشگی عازم اراک بوده‌اند گفت: خوشبختانه ۷ نفر از دانش آموزان که جراحات سطحی داشتند مرخص شده‌اند و یکی از دانش آموزان برای اطمینان از وضعیت جسمانی فعلا در بیمارستان بستری می‌باشد که حال عمومی وی مساعداست.

۳ قربانی انفجار دیروز کارخانه سیمان شاهرود


علی اصغر یارمحمدی با اعلام این خبر، افزود: به علت شدت حادثه و تکه تکه شدن اجساد در ساعات اولیه حادثه، شمار کشته‌ها به اشتباه 4 نفر اعلام شده‌ بود....

مدیر روابط عمومی کارخانه سیمان شاهرود، گفت: برخلاف اخبار منتشر شده در رسانه‌ها، حادثه دیروز، این کارخانه ۳ نفر تلفات داشته است.
به گزارش ایسنا، علی اصغر یارمحمدی با اعلام این خبر، افزود: به علت شدت حادثه و تکه تکه شدن اجساد در ساعات اولیه حادثه، شمار کشته‌ها به اشتباه ۴ نفر اعلام شده‌ بود.
وی با بیان این‌که این حادثه مجروحی نداشته است، گفت: در جریان این حادثه یک پیمانکار این کارخانه بنام علیرضا قاسمی به همراه حسین قاسمی و امیر نیکی در اثر شدت انفجار در دم جان باختند.
مدیر روابط عمومی کارخانه سیمان شاهرود اظهار کرد: هنوز علت حادثه به درستی کارشناسی نشده ولی احتمالأ انفجار کپسول هوا عامل این حادثه بوده است. در اثر این حادثه ۲ ساختمان این کارخانه کاملأ تخریب شده‌اند.
یارمحمدی با بیان این‌که قربانیان این حادثه از روستای ابر و روستای رویان شاهرود بوده‌اند، گفت: خاکسپاری یکی از قربانیان امروز در روستای ابر برگزار می‌شود و اجساد ۲ قربانی دیگر برای خاکسپاری به روستای رویان انتقال یافته است.

بازخوانی بیانیه هفدهم میرحسین: با ملاطفت و احترام به ملت بحران را حل کنید




چکیده :میرحسین خردمندانه راه حل را در روانه ساختن نهرها و چشمه هایی از آب روشن و شیرین به بستر این رودخانه می داند. او باو دارد که از هر جایی جلو ضرر گرفته شود برای ملت سود به همراه خواهد داشت فلذا باز هم تاکید می کند هنوز دیر نشده است و نظام ما آن قدرت را دارد که در صورت تدبیر و در صورت داشتن یک نگاه احترام آمیز و توام با ملاطفت به همه ملت و اقشار آن این مهم را بانجام برساند....

امروز یازده دی ماه است، سه سال پیش در چنین روزی میرحسین موسوی که داغدار خواهرزاده خود و دهها شهروندی بود که در عاشورای تهران به خون غلتیده بودند، دربیانیه ای به تشریح اوضاع کشور پرداخت و دلسوزانه و حکیمانه راهکارهایی را برای برون رفت از بحرانی که جامعه را در بر گرفته و می رفت تا روز به روز گسترده تر شود داد.
راهکارهایی که اگر هر یک اجرایی می شد، امروز شاهد این همه تضاد و کشمکش در کشور نبودیم و انرژی و توانی که برای پر کردن شکاف ملت دولت انجام می شود، می توانست در راستای ساختن کشور و گذار از بحران مشروعیت به کار آید و نیروی عظیم مردم که بارها عظمت و کارایی خود را به اثبات رسانده برای عبور از این محاصره و تحریم جهانی بار دیگر خود را به نمایش گذارد.
او خردمندانه راه حل را در روانه ساختن نهرها و چشمه هایی از آب روشن و شیرین به بستر این رودخانه می داند. او باو دارد که از هر جایی جلو ضرر گرفته شود برای ملت سود به همراه خواهد داشت فلذا باز هم تاکید می کند هنوز دیر نشده است و نظام ما آن قدرت را دارد که در صورت تدبیر و در صورت داشتن یک نگاه احترام آمیز و توام با ملاطفت به همه ملت و اقشار آن این مهم را بانجام برساند.
میرحسین بارها و بارها طی ۱۷ بیانیه بر حقوق و آزادی های مردم پا می فشارد و به حاکمان یاد آور می شود که تا این چندگونگی و تنوع جامعه و مردم را نپذیرید، نخواهید توانست بر این جامعه حکومت کنید. او می داند که آزادی، گوهری است که مردم سی و سه سال پیش برایش به میدان آمدند و جرثومه دیکتاتوری را از اوج قدرت به حضیض ذلت کشاندند تا نشان دهند در جزیره ثبات هم کسی نمی تواند، فرزندان این مرز و بوم را به زندان برد و آزادگانش را مهر خاموشی بر لب نهد.
موسوی می داند که مردم چه می خواهند به عنوان یک همراه جنبش سبز می گوید که ما یک دولت و نظام صادق و رئوف و با شفقت و مبتنی بر آراء مردم می خواهیم که به تنوع آراء و عقاید مردم نه به شکل تهدید بلکه بصورت یک فرصت نگاه کند. او سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم، تفتیش عقاید، تجسس، بستن روزنامه ها و محدود کردن رسانه ها را مخالف دین مترقی و رهایی بخش خود و مخالف قانون اساسی برآمده دین می داند. او حرام می داند ضایع کردن یک ریال از بیت المال را در جهت اهداف باندی و جناحی. او نگران است که سند چشم انداز ملی بیست ساله که به تایید همه ارکان نظام رسیده است امروز به یک ورق پاره بی ارزش تبدیل شده است.
این رهبر جنبش سبز دلسوزانه برای چندمین بار هشدار می دهد که رقیبان بزرگی در منطقه با رشدهای اقتصادی دو رقمی در حال ظهور هستند و روز به روز قوی تر می شوند. او متاسف است که از دادن یک بودجه سالانه و نگهداشتن حسابهای ذخیره ارزی و امانت در سپرده های مردم و پاسخگویی در مقابل دیوان محاسبات عمومی و مجلس شورای اسلامی عاجز هستیم.
این رهبر جنبش سبز می داند که سیلابهای تند و حوادث گوناگون باعث طغیان و گل آلود شدن جامعه شده است. این مصلح اجتماعی می داند که آرام کردن این رودخانه بزرگ و روشن ساختن و زلال کردن آب آن در یک اقدام سریع و عاجل امکان پذیر نیست. او می داند که با معامله و تواب سازی و بده و بستان این مشکل بزرگ نه تنها حل نمی شود بلکه به بیراهه می رود.
از آزادی مطبوعات و احزاب و تشکل های صنفی، از برگزاری انتخابات سالم و آزاد، از مسئولیت پذیری قوای سه گانه و پذیرش حق تجمع مردم و …. بارها گفت و گفت و برای این پیکر بیمار نسخه پیچید تا شاید بتوان با اکسیر وحدت و اتحاد بار دیگر نشاط و آرامش را به جامعه زخم خورده و دردمند بازگرداند.راهکارهایی که هیچ یک شنیده نشد و عزمی برای حل بحران مشاهده نشد.
برای آنان که سرمست از قدرت سرکوب و تکیه بر سرنیزه، مردم را به خانه ها رانده بودند و در خیابان های شهری که هنوز گلگون از خون شهیدان عاشورا بود، لشکر کشی خیابانی کرده بودند و تریبون به دست افراطیون سپرده و میرحسین و کروبی را امریکایی و انگلیسی می خواندند و خواستار مرگ و اعدام بودند، میرحسین در برابر همه آن تهمتهای ناروایی که از سوی حاکمیت و رسانه های وابسته به آنان ناجوانمردانه می آید اعلام کرد که ما نه آمریکایی هستیم و نه انگلیسی . تا حال نه کارت تبریکی برای روسای کشورهای بزرگ فرستاده ایم و نه امید یاری آنها را داریم و می دانیم با اصالت قدرت در روابط بین اللمل هر کشور به دنبال منافع ملی خود است.
موسوی گویی می دانست که قرار است همه امکانات ارتباطی را از او قطع کنند و ناجوانمردانه او را آماج تهمت قرار دهند و سیمایی که رنگی از ملیت و مردم ندارد و تریبون هایی که نام امام حسین را به غارت برده است، به این سلاله پاک نبی تهمت زنند که رهبران جنبش، سران فتنه ای هستند که بی حرمتی به امام شهیدان را محکوم نکرده است! میرحسین بصراحت بیزاریش را از همه آنها که باورهای مردم را به سخره گرفته اند، بیان می کند و از کسانی که بر عرف و اعتقادات دینی و ملی ملت خود احترام نمی گذارند. او هیچ حرمت شکنی را اگر در روز عاشورا صورت گرفته باشد تایید نمی کند، اما به آنان یادآور می شود که بدترین نوع حرمت شکنی را کشتن بندگان بیگناه و عزادار در روز عاشورا و در ماههای حرام است.
موسوی آنچه شرط بلاغ بود با این جماعت می گوید و به آنها که از تریبون نماز جمعه و بدون آگاهی و دانش به مردم توهین می کند، هشدار می دهد که اهانت به مردم و خس و خاشاک نامیدن آنان و مباح کردن خون عزاداران حسینی فاجعه ای است که هم اکنون توسط افرادی مشخص و صدا و سیما در جامعه رخ داده است. او دسته دسته کردن مردم و رو به رو کردن آنها در مقابل هم را دعوت به شورش و جنگ می داند که از تریبونهای رسمی کشور ایراد می شود.

گره بحران را ناگشودنی نکنید

در آن زمان و در حالی که گروههایی در درون حاکمیت در پی محاکمه و مجازات این نخسن وزیر محبوب امام بودند، او به صراحت و روشنی بیان می کند فرمان اعدام و قتل و زندانی کروبی و موسوی و امثال ما مشکل را حل نخواهد کرد. او معتقد است این اقدامات گره مشکل بحران کنونی را نا گشودنی خواهد ساخت.
موسوی که شاگرد مکتب امام خمینی است به تاسی از امامش که بعد از شهادت شهید مظلوم بهشتی فرموده بود بکشید ما را ، ما نیرومند تر می شویم، اعلام می کند که ابایی ندارم که یکی از شهدایی باشم که مردم بعد از انتخابات در راه مطالبات به حق دینی و ملی خود تقدیم کردند و خون من رنگین تر از آن شهدا نیست.
او که درد جامعه را شناخته بود و برای همین بود که سکوت بیست ساله اش در بن بست اختر را شکست تا شاید مرهمی باشد بر تن بیمار این ملت، نزدیک به دو سال است که به حبس است و حصر خانگی و همه تریبون ها در خدمت اقتدارگرایان و غاصبان حق مردم، اما گویی بغض و کینه شان از این نخست وزیر محبوب امام و سیاستمدار مردمی پایانی ندارد. دو سال است که همه کانال های ارتباطی او را نه با مردم که حتی با فرزندانشان بسته اند و هنوز کابوس همه شب هایشان کلامی از میرحسین است و دهان نمی گشایند مگر سخنی در خصوص جنبشی بگویند که سه سال است هر روز ادعای مرگش را کرده اند.
پس از آنکه عاشورای ۸۸ وقتی در تهران بار دیگر مظلومیت حسینیان به تاریخ نشان داده شد، میرحسین که حال خود سوگوار شهیدان است به آنان که همواره او را متهم می کردند که به خاطر اطلاعیه های اوست که مردم به خیابانها می آیند برای چندمین بار یادآوری کرد که تا اصلاحات لازم با تکیه براصول روشن که می توان آنها را از قانون اساسی استخراج کرد، صورت نگیرد ، آب رفته به جوی باز نخواهد گشت.
ملت رشید، منتظر بیانیه نمی ماند
او به مراسم عظیم عاشورا می پردازد که بدون دعوت و اطلاعیه رهبران جنبش سبز انجام شد و آن را نشا ن از با شکل گیری شبکه های وسیع اجتماعی و مدنی می داند که در طول انتخابات و بعد از آن به صورت خود جوش شکل گرفته است. او می داند که ملت رشید ایران دیگر منتظر اطلاعیه و بیانیه نمی ماند.
ملتی که بدون هیچ مشوقی و در میان طوفانی از تهدیدها و تبلیغات و تکفیرها و اهانتها، در این روز مقدس حسین حسین گویان به صورت مسالمت آمیز و بدون شعارهای تند روانه میدانها و مسیرهایی شدند که خود انتخاب کرده بودند و این بار نیز چون دفعات گذشته با اعمال تحریک آمیز مواجه شدند. موسوی به خشونت های غیرقابل باور چون زیر کردن راهپیمانان، تیراندازی نیروهای لباس شخصی اشاره می کند و آن را فاجعه ای می داند که اثرات آن به این زودی از صحنه سیاسی کشورمان رخت برنخواهد بست.

سیاست ارعاب راه حل نیست

این رهبر جنبش سبز به دلیل افراطی شدن شعارها می پردازد و آن را ناشی از به زیر انداختن افراد بی گناه از روی پل ها و بلندی ها، تیراندازی ها و آدم زیر کردن ها و ترورها می داند. او به باور و احساس مردم در میانه این خشونت عریان حاکمیت هم اشاره دارد آنجا که مردم در پشت چهره نیروهای انتظامی و بسیجی مهاجم برادران خود را می بینند و در شرایط بحرانی و پر از خشم و هیاهوی آنروز سعی می کنند بدانها آسیبی نرسد. موسوی که همواره منتقد نقش صدا و سیما در ایجاد شکاف در میان ملت بوده است باز هم می گوید که اگر صدا و سیما یک جو انصاف و عقل داشت می توانست برای تلطیف فضا و نزدیک کردن مردم به همدیگر گوشه ای از این صحنه ها را نشان دهد. او متاسف است از اینکه مسئولان اشتباهات خود را بیشتر و گسترده تر از گذشته تکرار می کنند.
او می داند “سیاست ارعاب” راه حل نیست. او می داند که می توان با دستگیریها، خشونت ها ، تهدیدها و بستن دهان روزنامه ها و رسانه ها برای مدتی سکوت برقرار کرد، اما می پرسد با تغییر قضاوت مردم را نسبت به نظام چگونه حل می کنید؟ تخریب مشروعیت را چگونه جبران می نمائید؟ نگاه ملامت آمیز و متعجب همه جهانیان از این همه خشونت یک دولت به ملت خود را چگونه تغییر می دهید؟ با مشکلات بر زمین مانده اقتصادی و معیشتی کشور که به دلیل ضعف مفرط دولت روزبروز وخیم تر می شود چه می کنید؟ با چه پشتوانه ای از کارآمدی و انسجام ملی و سیاست خارجی موثر، سایه قطعنامه ها و امتیازخواهی های بیشتر را در سطح بین الملل از سر کشور و ملتمان دور می کنید؟
و امروز پس از سه سال همه آن پیش بینی ها و تحلیل ها در برابر چشم اقتدارگرایان خودنمایی می کند و سیاست ارعاب نه تنها چاره ای برای حل بحران آنان نشد که همه انسجام ساختگی آنان را هم از هم گسیخت و اینک در درون خود با بحران بی اعتمادی رو به رو شده اند که هر گروه صد پاره شده و هر پاره به گوشه ای خزیده. اگر امروز موسوی بود بی شک بار دیگر خطاب به حاکمان می گفت: هنوز دیر نشده است و نظام ما آن قدرت را دارد که در صورت تدبیر و در صورت داشتن یک نگاه احترام آمیز و توام با ملاطفت به همه ملت و اقشار آن این مهم را بانجام برساند.

هشدار کارشناسان نسبت به گسترش سرطان در ایران


سرخط

عبدالله فضل علیزاده، رییس انجمن سرطان کشور در مطلبی که در شمارۀ امروز روزنامۀ "اعتماد" منتشر کرد نسبت به گسترش فزایندۀ بیماری سرطان در کشور هشدار داد و گفت که هم اکنون روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر بیمار سرطانی به پزشکان کشور مراجعه می کنند، به طوری که بزودی بیماری سرطان معضل اصلی کشور خواهد شد. 


رییس انجمن سرطان کشور در ادامه افزوده است که سرطان و مرگ و میر ناشی از آن هزینه های سرسام آوری به خانواده های کشور تحمیل می کند. عبدالله فضل علیزاده در پایان مطلبش در روزنامۀ "اعتماد" افزوده است  که سرطان به زودی یکی از مهمترین چالش های نظام درمانی کشور خواهد بود. زیرا، ایران کشوری است که شمار مبتلایان به سرطان در آن روز به روز رو به افزایش است و غربالگیری و پیشگیری تنها راه درمان با این بیماری است.

در ماههای گذشته  دکتر عبدالله فضل علیزاده گفته بود که سرطان سومین عامل مرگ و میر در ایران است و یکی از عوامل افزایش مرگ و میر در اثر سرطان کمبود کلینک‌های غربالگری است که نقش مهمی در شناسایی بیماری در مراحل اولیه دارد و در نتیجه شانس بهبود بیماری را بالا می برد. 

در اظهاراتی جداگانه دکتر پیام آزاده مسئول کمیتۀ سیاستگذاری شبکۀ ملی وزارت بهداشت ایران از سرطان به عنوان معضل اصلی کشور در دهۀ آینده نام برده و افزوده بود که آمار مبتلایان به سرطان در ایران به طرز نگران کننده‌ای رو به افزایش است. او تصریح کرده بود که تنها در سال جاری ۹۰ هزار مبتلای جدید به بیماری سرطان به ثبت رسیده، در حالی که این آمار سه سال پیش هفتاد هزار تن بوده است.  

در این حال، دکتر پرویز دریایی، عضو کمیته علمی‌ کنگره سراسری انجمن علمی‌ جراحان عمومی‌ ایران، تعداد مبتلایان به سرطان در ایران را سالانه ۲۰۰ هزار نفر تخمین زده است که از این تعداد به گفتۀ او ۴۰ هزار نفر سالانه جان خود را از دست می دهند.بر اساس آمار مرکز تحقیقات سرطان ایران رشد سرطان در این کشور در سال ۱۳۹۰ بیش از ۱۸۰ درصد بوده و همزمان متوسط سن ابتلا به سرطان به زیر ۳۰ سال کاهش یافته است. 

روزانه ۱۰۵ نفر در ایران به علت ابتلا به سرطان می میرند و بر پایه آمارهای سازمان بهداشت جهانی‌، ایران بالاترین میزان شیوع سرطان در خاورمیانه را دارد و به گفتۀ محمد دهقانی، عضو هیئت رییسۀ مجلس شورای اسلامی، ایران هم اکنون رتبۀ اول جهان در زمینۀ سرطان معده را دارد که منشاء اصلی آن محصولات کشاورزی شدیداً آلودۀ ایران به مواد سمی و شیمیایی است. 

بعد از سرطان پوست، سرطان سینه در نزد زنان، سرطان‌های معده و پروستات در نزد مردان و سرطان خون در نزد نوجوانان و جوانان از شایع‌ترین انواع سرطان در کشور به شمار می روند. میزان ابتلا به سرطان ریه در کشور، به دلیل مصرف فزایندۀ دخانیات و آلودگی‌ هوا در ۵ سال گذشته ۲ برابر شده است. بر اساس پیش بینی پروفسور ناصر پارسا، عضو انجمن سرطان شناسی آمریکا، ایران تا سال ۲۰۱۵ با "سونامی سرطان" روبرو خواهد شد.     

سه هزار میلیارد تومان تخلف مالی در بانک‌های ایران


سرخط

سه هزار میلیارد تومان تخلف مالی در بانک‌های ایرانیک مقام ارشد بانک مرکزی ایران به خبرگزاری فارس گفته است که حدود سه هزار میلیارد تومان تخلف مالی در بانک های کشور در نتیجۀ ماب التفاوت فروش ارز مرجع به قیمت ارز آزاد صورت گرفته است. همین مقام به خبرگزاری فارس گفته است که در نتیجۀ این تخلف بانک مرکزی مبلغ سه هزار میلیارد تومان از حساب بانک ها برداشت کرده است. 


بر اساس برآورد اولیه بانک مرکزی میزان تخلفات صورت گرفته توسط بانک ها ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است. اما، بعد از توضیح بانک ها و بررسی های مجدد بانک مرکزی این نهاد اقدام به برداشت ۲۰۰ میلیارد تومان از حساب بانک ها نکرده و میزان تخلف بانک ها را حدود سه هزار میلیارد تومان برآورد نموده است.

خبرگزاری فارس افزوده است که بانک مرکزی در آغاز میزان تخلفات بانک ها را در نتیجۀ ماب التفاوت فروش ارز مرجع به نرخ آزاد را ۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد کرده بود، اما، خود بانک مرکزی در بررسی های بعدی اعلام کرد که میزان تخلفات بیش از سه هزار میلیارد تومان نبوده است. در روزهای گذشت محمد حسن نژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران گفته بود که در نتیجۀ قانون شکنی ارزی دولت رانتی معادل ۱۸ هزارمیلیارد تومان به کسانی اختصاص یافته که دولت هیچ اراده‌ای در بازخواست از آنان ندارد.

دیروز محمدرضا رحیمی، معاون رییس جمهوری ایران، گفت : "یک نفر که معمولاً در جلسات هم چرت می زند، دولت را به فروش ۲۴ میلیارد دلار ارز در بازار آزاد متهم کرده است، تو گویی مملکت بی‌در و پیکر است." محمدرضا رحیمی در ادامه افزود : "یکی دیگر هم در دانشگاه که برای تبلیغات انتخاباتی صحبت کرده، حرف مفت می زند."

در روزهای گذشته علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی ایران، در جمع دانشجویان دانشگاه شیراز بار دیگر سوءمدیریت دولت را عامل مشکلات اقتصادی کشور دانست و مخالفت خود را با پیشنهاد رییس جمهوری و دولت برای اجرای مرحلۀ دوم قانون هدفمندی یارانه ها اعلام کرد و افزود : اجرای مرحلۀ دوم این قانون تلاطم و بحران اجتماعی در کشور ایجاد می کند و جامعه تحمل یک شوک اقتصادی را ندارد.

۱۳۹۱ دی ۱۰, یکشنبه

دو دلنوشته از همسر و فرزند غلامرضا خسروی زندانی سیاسی محکوم به اعدام



 غلام رضا خسروی سوادجانی مهندس جوش که در بسیاری از پروژه‌های عظیم صنعتی حضور داشته است به دلیل اعتقادات سیاسی خود و کمک مالی به یکی از تلویزیونهای خارج کشور در آستانه اعدام قرار دارد.
همسر و فرزند این زندانی سیاسی در طی دو دلنوشته جداگانه، از غم‌ها و خواسته ‌های خود می‌گویند.
متن کامل این دو نامه که در اختیار خبرگزاری هرانا قرار گرفته را در زیر می‌خوانید:
به نام خدای دادگر
من پائیز را دوست داشتم، با برگ‌هایش، نسیمی که به این برگ‌ها می‌خورد مرا شاد می‌کرد و باران پائیزی روحم راپاک می‌کرد.
ولی حالا در این چند سال، دیگر پائیز، برگ‌هایش و نسیم و بادش همه و همه حالم را خوب نمی‌کند، چرا که پنج سال است که او نیست وکمبودش درتمام جای جای زندگیم احساس می‌شود.
پس چرا نمی‌آید؟ دیر شده....... مگر چکار کرده، او تاوان چه چیزی را می‌دهد؟
با خودم فکر می‌کنم چقدر زمانه سخت شده، انسان‌ها دیگر هم‌ دیگر را نمی‌بینند، همدیگر را درک نمی‌کنند و هرکسی به فکر خودش است.
همفکری، همیاری، حقوق بشر کجا رفته و در کجای دنیا آن را باید پیدا کرد از چه کسی باید کمک گرفت، انگار همه در‌ها بسته شده، ولی نه، در‌ها باز است ولی نه برای من، فقط برای افراد خاص.
دیگر نمی‌دانم چکار کنم و حق داشتن همسر عزیزم را از چه کسی بخواهم. شاید در کشوری دیگر کسانی باشند که مرا یاری کنند و من هم منتظر می‌مانم وامیدم را از دست نمی‌دهم.
فریبا خسروی همسر زندانی سیاسی غلام‌رضا خسروی
به نام یگانهٔ هستی بخش
اینجانب حسام خسروی فرزند غلام‌رضا خسروی پدری دلسوز، فداکار، مهربان، دیندار، متعهد و زحمت کش که عاشقانه خانواده‌اش را دوست دارد و از غم دوری خانواده‌اش غمگین و افسرده است می‌باشم.
من پدرم را خیلی دوست دارم چون به جز خاطره خوب از ایشان چیزی بیاد نمی‌آورم، از غم دوری او می‌خواهم اشک بریزم و فریاد بکشم و او را طلب کنم، می‌خواهم بدانم ایشان به کدامین گناه مجازات می‌شود، به نظر من کمک مالی به رسانه تلویزیونی که اینقدر مجازات ندارد، من با تمام وجود درخواست بخشش ایشان را دارم، بخششی که هر سال در کتاب‌های دینی راجع به آن می‌خوانیم و به این بخشش ایمان دارم.
امیدوارم پدرم هر چه زود‌تر آزاد و در کنار من باشد و دست در دست او به زندگی‌ام ادامه و به تمام آرزو‌هایم که‌‌ همان پیشرفت تحصیلی و خدمت به خلق خداست برسم.

افزایش ورودی زندانها؛ روزانه ۱۶۰۰ نفر راهی زندان می شوند



این در حالی است که در دنیا متوسط زندانی به ازای هر یک‌صد هزار نفر، ۱۴۸ نفر است که این میزان در ایران به ازای هر یک‌صد هزار نفر، ۲۷۱ نفر است که این میزان تقریبأ دو برابر متوسط جهانی است....

رئیس سازمان زندانهای کشور اعلام کرد: آمار ورود سالانه ۶۰۰ هزار نفر به زندانها به واقعیت نزدیک است زیرا در سالهای اخیر ورودی به زندان بیشتر بوده است.
به گزارش کلمه، بر اساس آمار منتشر شده، تعداد زندانیان در سال ۵۷ که منجر به انقلاب اسلامی شد، با توجه به جمعیت ۳۶ میلیون نفری نزدیک به ۱۰ هزار نفر بود. با در نظر گرفتن آمار رشد زندانیان بر اساس جمعیت کشور، باید میزان زندانیان ایران نسبت به دو برابر شدن جمعیت به حدود ۲۰ هزار نفر می‌رسید. در حالی که تعداد زندانیان نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر شده است.
این در حالی است که در دنیا متوسط زندانی به ازای هر یک‌صد هزار نفر، ۱۴۸ نفر است که این میزان در ایران به ازای هر یک‌صد هزار نفر، ۲۷۱ نفر است که این میزان تقریبأ دو برابر متوسط جهانی است.
در حال حاضر برخی از زندانها بیش از ۵ برابر ظرفیت خود زندانی دارند و تغذیه نامناسب، وضعیت بهداشتی ناگوار، رفتار نامطلوب زندانبان از مشکلات جدی در این زندان هاست.
در حالی که تلاش برای ساخت زندان های جدید در جریان است، غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با مهر در پاسخ به این پرسش که ذوالقدر معاون راهبردی قوه قضائیه اعلام کرده است سالانه ۶۰۰ هزار نفر (ورود روزانه ۱۶۰۰ نفر به زندانها) وارد زندانها می شوند گفت: البته ارائه آمار باید با حساسیت و دقت بیشتری انجام شود. این را هم باید گفت که این آمار با واقعیت دور نیست. البته در این سالها ورودی به زندان هم بیشتر بوده است.
رئیس سازمان زندانها بیش از این گفته بود: که بیشترین ورودی به زندانها را مجرمان مواد مخدر، زندانیان چک و… تشکیل می دهند.
وی گفته بود: هم اکنون ۴۳ درصد زندانیان را مجرمان مواد مخدر و ۲۸ درصد زندانیان را سارقان تشکیل می دهند که این آمار چند ماهی است که ثابت است.
از رئیس سازمان زندانهای کشور در مورد ساخت زندان در تهران هم سوال شد که گفت: هنوز منتظریم تا مجلس و دولت بودجه لازم را برای ایجاد یک زندان ۱۰ هزار نفره و یک اردوگاه در خارج از شهر تهران تامین کنند.

مسمومیت ۱۹دانش آموز با منواکسیدکربن در ۹ دی


دانش آموزانی که احتمالا برای شرکت در مراسم نه دی به اردوی فرهنگی آورده شده بودند دجار گاز گرفتگی شدند....

دانش آموزانی که به اردوی فرهنگی آورده شده بودند دچار گاز گرفتگی شدند.
مرکز حوادث و فوریتهای اورژانس کشور اعلام کرد: به دلیل انتشار گاز منو اکسید کربن از لوله بخاری در فضای مسجد النبی واقع در خیابان فدائیان اسلام تهران ۱۹ نفر از دانش آموزانی که برای اردوی فرهنگی در داخل مسجد مشغول استراحت بودند دچار مسمومیت با گاز co شدند.
با توجه به اینکه روز گذشته نه دی بود و طی سه سال گذشته در این مراسم رسمی دانش آموزان را به صورت گروهی به این مراسم می آورند، احتمالا منظور از اردوی فرهنگی، شرکت در مراسم نه دی بوده است.
به گزارش مهر،بلافاصله پس از دریافت خبر در دیرروز جمعه ۱۲ دستگاه آمبولانس به محل اعزام و مصدومان حادثه را پس از انجام اقدامات پزشکی مناسب به بیمارستان فیروزآبادی منتقل کردند.
براساس این گزارش، با اقدام به موقع نیروهای اورژانس تهران تمامی دانش آموزان نجات یافته و در بیمارستان تحت مراقبت قرار گرفتند.

کوثری: سپاه از همان هفته اول دولت دهم با احمدی نژاد هم رای نبود


 سردار پیشین سپاه بدون اشاره به حمایت های این نهاد از احمدی نژاد از رویه این رییس دولت بشدت انتقاد می کند و ادعا می کند که سپاه از‌‌ همان هفته‌های اول چهار ساله دوم دولت نسبت به این مساله که دیگر با احمدی‌نژاد و دولتش هم رای نیست، آگاهی پیدا کرد....

سردار پیشین سپاه بدون اشاره به حمایت های این نهاد از احمدی نژاد از رویه این رییس دولت بشدت انتقاد می کند و ادعا می کند که سپاه از‌‌ همان هفته‌های اول چهار ساله دوم دولت نسبت به این مساله که دیگر با احمدی‌نژاد و دولتش هم رای نیست، آگاهی پیدا کرد.
این اظهارات در حالی مطرح می شود که این روزها حامیان سابق احمدی نژاد به منتقدان جدی وی تبدیل شده اند.
محمدکوثری نماینده تهران در مجلس به روزنامه مردمسالاری گفته است که سپاه پاسداران در این سال‌ها از هیچ کمکی نسبت به دولت دریغ نکرده است و در موقع حساس تشکیل دولت افراد کارآمد و تاثیرگذاری را به احمدی‌نژاد معرفی کرد که به گواه همه از نیرو‌ها و مدیران کارآمد و موفق دولت بودند. با این وجود هیچ وقت ندانستیم که چرا و با چه استدلالی نیروهای معرفی شده توسط سپاه را کنار گذاشتند تا هم دولت از توانمندیشان محروم شود و هم این شائبه منطبق با واقعیت به وجود آید که آقای احمدی نژاد کمترین تمایلی برای تعامل با سپاه و نیروهای این نهاد را ندارد.
به گزارش کلمه از گفت و گوی این سردار سابق سپاه با روزنامه مردمسالاری، وی در مورد رابطه احمدی نژاد و سپاه می گوید: حرف من این است که آقای احمدی‌نژاد به طور واضح با سپاهی‌ها مشکل دارد و به هیچ وجه نمی‌خواهد که با آن‌ها همکاری کند. آقای تقی‌پور یکی از وزرای موفق دولت بود که بدون هیچ دلیل منطقی از دولت خارج شد تا یکی از نزدیکان احمدی نژاد و دوستان او به این سمت معرفی شود.
وی با انتقاد از عملکرد احمدی نژاد می گوید: رفتارهای احمدی‌نژاد و تصمیم‌هایی که ایشان می‌گیرد، تحت هیچ شرایطی متناسب با جایگاه یک رییس دولت نیست. واقعا متاسفم که آقای احمدی‌نژاد با بی‌توجهی به جایگاه ریاست جمهوری، حرکاتی را از خود به نمایش می‌گذارد که تاسف همه را موجب می‌شود. آن هم در قبال یک نهادی که بیشترین حمایت‌های ممکن را از او انجام داده بود.
سردار کوثری در ادامه به حمایت سپاه از احمدی نژاد پرداخت و گفت: تاکید می‌کنم که سپاه تا آنجایی که بنده مطلع هستم، دست احمدی‌نژاد را خیلی جا‌ها گرفته است. اما ایشان جواب خوبی را با بدی دادند و همیشه طوری برخورد کردند که برای هیچ کس قابل قبول نبود. به هر حال لجاجت دولتی که عنوان اصولگرایی را یدک می‌کشد با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امری بود که پیش بینی‌اش دشوار به نظر می‌رسید .
وی بدون اشاره به حمایت سپاه از احمدی نژاد در زمان انتخابات ریاست جمهوری گفت: سپاه از‌‌ همان هفته‌های اول چهار ساله دوم دولت نسبت به این مساله که دیگر با احمدی‌نژاد و دولتش هم رای نیست، آگاهی پیدا کرد. اتفاق‌های افتاده در تصمیم گیری‌های اولیه دولت دهم به گونه‌ای بود که تشخیص تغییر رویه دولتی‌ها نه تنها اصلا دشوار نبود، بلکه کاملا محسوس و ملموس بود. دولت از سال‌های ۸۴ تا ۸۸ دولتی بود بر اساس آرمان‌های اصولگرایی، اما به یکباره همه چیز تفاوت کرد و اینی شد که همه از سال ۸۸ تاکنون آن را مشاهده کرده‌اند و البته تاسف خورده‌اند.
کوثری از اظهارات احمدی نژاد در مورد سپاه بشدت انتقاد کرد و گفت: من نمی‌دانم چرا احمدی‌نژاد با طرح مطالبی بنا دارد شبهاتی را در خصوص سپاه ایجاد کند. زمین‌های متعلق به سپاه دقیقا برای نیازهای سپاه تعریف شده است و باید احمدی‌نژاد جواب بدهد که بر اساس چه هدفی چنین اظهارات زیر سئوالی را مطرح می‌کنند. بهتر است که ایشان با توجه نشان دادن به وضعیت اقتصاد و مخصوصا صنعت و کشاورزی شرایطی را به وجود بیاورند تا مردم محدودیت‌های کمتری را تجربه کنند.
وی افزود: سئوال من این است که واقعا حل مشکلات لایه‌های مختلف مردم باید در اولویت دولت و مسئولان باشد یا اینکه مسایلی از قبیل زمین‌های تحت اختیار سپاه. همچنین او باید بداند که سپاه به عنوان نهادی که زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح است، برنامه‌های خود را با مقام معظم رهبری تنظیم می‌کند و دلیلی ندارد که خود را ملزم به پاسخگویی در قبال رییس دولت ببیند. البته باید گفت که احمدی‌نژاد بعضی وقت‌ها غیرقابل پیش‌بینی می‌شود.
کوثری بر این باور است که دولت دهمی‌ها از همان روزهای اول به این فکر افتادند که دولت یازدهم را هم تحت اختیار خود بگیرند و به همین دلیل معلوم رفتارهایشان به کلی تغییر کرد و دائم دنبال انجام دادن کارهایی هستند تا به زعم خود بتوانند رای لایه‌های مختلف را به سمت خود هدایت کنند.

سردار سپاه پس از سه سال و نیم کشف کرد: ۳۰۰ هزار نفر درتظاهرات ۲۵ خرداد شرکت کردند


:پس از آنکه از خسرو حسینیان سخنران ویژه مراسم بزرگداشت شهیدان جنبش سبز شد و حمید رسایی با نام بردن از 23 قربانی حوادث پس از انتخابات را بسیجی خواند، اینک یک مقام سپاهی مدعی است تعداد شرکت کنندگان در مراسم 25 خرداد ماه سیصد هزار نفر بودند....

پس از آنکه از خسرو حسینیان سخنران ویژه مراسم بزرگداشت شهیدان جنبش سبز شد و حمید رسایی با نام بردن از ۲۳ قربانی حوادث پس از انتخابات را بسیجی خواند، اینک یک مقام سپاهی مدعی است تعداد شرکت کنندگان در مراسم ۲۵ خرداد ماه سیصد هزار نفر بودند.
معاون عملیات سپاه مدعی شده است که پس از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ فتنه گران و رسانه های بیگانه با بزرگ نمایی برخی وقایع درصدد رسیدن به اهداف خود بودند.
سردار سرتیپ «مهدی ربانی» بدون اشاره به جمعیت میلیونی شرکت کننده درتجمع ۲۵ خرداد در تهران گفت: فتنه گران مدعی بودند که در این روز سه میلیون نفر از میدان انقلاب تا میدان آزادی راه پیمایی کرده اند، در حالی که در مسافت ۴۸۰۰ متری بین این دو میدان که در یکی از باندهای آن تردد خودروها جریان داشت چگونه می توان آن جمعیت را جای داد!
وی با ادعای اینکه با توجه به بررسی های دقیق وتصاویر دوربین ها جمعیت تقریبی آن روز ۳۰۰ هزار نفر برآورد شده، افزود: اگر آن جمعیت سه میلیون باشد، پس باید بگوییم در روز ۲۲ بهمن هر سال ۳۰ میلیون نفر در راه پیمایی تهران شرکت می کنند!
با توجه به اینکه تمام این مراسم توسط دوربین های صدا و سیما به تصویر کشیده شده، بهتر است برای صحت ادعای این سردار سپاه که بعد از سه سال و نیم به چنین دستاوردی رسیده است، بخشی از عظمت آن روز به نمایش گذاشته شود.
دور بین های کوچک مردم تنها توانسته بود بخشی از این حماسه حضور را به تصویر کشد که کلیپ های آن در فضای مجازی همچنان موجود است.
سردار ربانی که که از مسئولان برقراری امنیت تهران در سال ۸۸ بود، ادعا کرد: البته آن جمعیت هم فقط یک بار و پیش از خطبه های مقام معظم رهبری به خیابان آمدند و پس از آن جمعیت معترضان بین ۵ تا ۱۰ هزار نفر بود که بخشی از آنها انتخابات را بهانه ای برای اغتشاش و خرابکاری قرار داده بودند.
وی نگفت اگر جمعیت معترض محدود به این تعداد است چرا تاکنون به آنان مجوز هیچ تجمعی داده نشده و چرا بارها تهران را با حضور سنگین نیروهای پلیس و لباس شخصی و گروهان های ویژه به  حکومت نظامی  تبدیل کرده اند.
کلیپ و تصویرهای زیر بخشی از عظمت حضور سبز مردمی است که به آرامی به خیابان ها آمدند و رای خود را فریاد کردند.


استاد اقتصاد: احمدی نژاد درک درستی از رابطه تورم و نقدینگی ندارد


«عدم تمایل احمدی نژاد در به کارگیری کارشناسان در اخذ تصمیمات اقتصادی و ادعای کارشناسی در تمامی حوزه ها دلیل اصلی اشتباه دولت است.» ...

رقم نقدینگی در مهر ماه به ۴۱۵ هزار میلیارد تومان رسید. به عقیده کارشناسان این رشد همچنان در حال افزایش است. علیرغم رابطه مستقیم نقدینگی با تورم در اقتصاد، دولت بر آن است که سیاست‌های خود را که رشد نقدینگی را در پی دارد، ادامه دهد.
از عوامل رشد نقدینگی در کشور می توان به تزریق دلار های نفتی به پروژه ای عمرانی، تسهیلات به بنگاه های زود بازده، افزایش وام مسکن، پرداخت یارانه های نقدی و مهم تر از همه استقراض دولت از بانک مرکزی برای جبران کسری بودجه نام برد.
در طی این مدت برداشت از بانک مرکزی ۱۱۳ درصد افزایش داشته است. تنها در یکی از موارد ۳۶ هزار میلیارد تومان به پروژه مسکن مهر تسهیلات پرداخته شده است. علاوه بر این دولت در نتیجه بی انضباطی مالی مجبور شده است ۹۰۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت یارانه های نقدی، از بانک مرکزی وام بگیرد. این در حالی است که مبلغ پرداختی می بایست از محل هدفمند سازی یارانه ها تامین می شده است.
کارشناسان معتقدند پمپاژ این مقدار پول به اقتصاد تا ۸۰ درصد عامل افزایش نرخ تورم بوده است. این در حالی است که دولت تزریق این مقدار پول را به اقتصاد عامل افزایش نقدینگی نمی داند و اساسا افزایش آن را انکار می کند.
علی قنبری استاد دانشگاه و کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با فرارو در خصوص تعریف دولت از نقدینگی گفت: «به نظر می رسد که دولت درک درستی از نقدینگی ندارد و تعریف آن را به خوبی نمی شناسد. علاوه بر این دولت رابطه تورم و نقدینگی را هم نمی شناسد. به همین خاطر در تعریف های آقای احمدی نژاد از نقدینگی و رابطه آن با تورم یک اشکال اساسی وجود دارد که در مصاحبه های ایشان نیز مشهود است.»
وی افزود: «نقدینگی با یک تعریف روشن رابطه مستقیمی با تورم دارد. به ازای افزایش هر یک واحد تورم، ۸ درصد آن ناشی از نقدینگی است بنابراین تورم به وجود آمده تا ۸۰ درصد به دلیل افزایش حجم نقدینگی در کشور بوده است. بر همین اساس امروز ما هم با افزایش نرخ تورم و هم نقدینگی در اقتصاد روبرو هستیم. نکته قابل ذکر این است که این امر در این ابعاد در دولت آقای احمدی نژاد رخ داده است.»
قنبری با اشاره به میزان نقدینگی قبل از دولت آقای احمدی نژاد گفت: « پیش از دوران ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد، میزان نقدینگی در حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان بود که این میزان اکنون به بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. بر همین اساس نرخ تورم در سال ۸۴ و پیش از دوران ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد ۱۰.۴ درصد بوده است که این نرخ اکنون در حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد است. البته بر اساس آمارهای رسمی که بانک مرکزی منتشر کرده است، تورم نقطه به نقطه در آبان ماه سال جاری به رقمی بالغ بر ۳۶ درصد رسیده است.»
این استاد دانشگاه تصریح کرد: «آمار بانک مرکزی در حالی است که همه به نرخی بیش از آمار بانک مرکزی اعتقاد دارند. چرا که نرخ افزایش تورم گروه های مختلف اقلام کالایی رقمی بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد بوده است. به اعتقاد من اگر میزان تورم بر اساس استانداردهای بین المللی و بر اساس میزان واقعی نقدینگی محاسبه شود، نرخ تورم می بایست متناسب با افزایش نقدینگی افزایش سه یا چهار برابری داشته باشد.»
وی با اشاره به ادعای احمدی نژاد مبنی بر افزایش هشت برابری نقدینگی در دولت قبل از خود و افزایش چهار برابری در دولت حاضر تاکید کرد: «این آمارها به هیچ وجه صحیح نیست و میزان نقدینگی بر اساس آمار تا پیش از دولت آقای احمدی نژاد ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است. علاوه بر این رشد اقتصادی و تولید در کشور همزمان با افزایش نقدینگی در کشور کاهش داشته که این موضوع بر افزایش تورم تاثیر دو چندانی گذاشته است.»
دکتر علی قنبری در خصوص عواملی که منجر به اشتباه دولت در تعریف نقدینگی شده است گفت: « یکی از دلایل اشتباه دولت در تعریف نقدینگی این است که دولت فکر می کند با سیاست های اقتصادی خود پول را از مردم می گیرد و باز به مردم بر می گرداند. در صورتی که این تحلیل اشتباه است. چاپ پول و استقراض از بانک مرکزی از سوی دولت اتفاقی بوده که در عمل افتاده است.»
وی تصریح کرد: «عدم تمایل احمدی نژاد در به کارگیری کارشناسان در اخذ تصمیمات اقتصادی و ادعای کارشناسی در تمامی حوزه ها دلیل اصلی اشتباه دولت است.»
این کارشناس اقتصادی در خصوص عوامل دیگر افزایش نقدینگی و تورم افزود: « عدم توجه به تولید داخلی، عدم سرمایه گذاری، چاپ پول و تزریق آن به جامعه و مهم تر از همه افزایش بودجه جاری دولت عوامل موثر بر افزایش نقدینگی و نرخ تورم است. به دلیل بزرگی حجم دولت هر ساله دوسوم بودجه دولت به شرکت های دولتی اختصاص می یابد. این میزان در دولت آقای احمدی نژاد رشد شدیدی داشته است.»

پیام تسلیت بیت مرحوم آیت الله منتظری به رهنورد: آرزوی آزادی از زندان و پندگیری حاکمان


:در پایان صبر جمیل برای جنابعالی و دیگر بستگان و توفیق عمل به دستورات حیات بخش اسلام عزیز و استیفای حقوق الهی مخصوصاً حقوق‌الناس را برای همه مردم شریف، مخصوصاً دست اندرکاران کشور عزیزمان ایران، از درگاه احدیّت خواستارم....

حجت الاسلام والمسلمین احمد منتظری  در پیام تسلیتی به  خانم رهنورد و آقای موسوی ضمن آرزوی غفران برای پدر درگذشته مرحوم رهنورد ابراز امیدواری کرد که دست اندرکاران نظام جمهوری اسلامی بیدار شوند و با وظیفه شناسی و شرح صدر،  آزادی‌های شرعی و قانونی ملت را به آنان بازگردانند.
متن پیام به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیت آیت الله العظمی منتظری به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
إنّا لله وإنّا إلیه راجعون
حضور محترم سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد
پس ازعرض سلام، رحلت مرحوم مغفور، پدر ارجمندتان، آقای حاج صادق کاظمی، را به جنابعالی و دیگر فرزندان و بستگان و علاقه مندان مخصوصاً داماد مکرّم ایشان جناب آقای مهندس میرحسین موسوی، تسلیت عرض می‌کنم.
امیدوارم آن تازه گذشته مورد غفران و رضوان بیکران خداوند کریم و رحیم قرار گیرد و با اولیاء الله محشور گردد.
مرگ برای همه حق است و هیچ کس را از آن گریزی نیست، ولی غم فراق و دوری از شما، برای این پدر زجر کشیده در آخرین روزهای حیاتش برای هر وجدان بیداری قابل درک است.
حضرت امام علی(ع) فرمودند: ” کَفَى بِالْمَوتِ وَاعِظاً “.
امیدوارم رحلت این پدر ارجمند موجب تذکر و بیداری همه، مخصوصاً دست اندرکاران نظام جمهوری اسلامی گردد و با وظیفه شناسی و شرح صدر، آزادی‌های شرعی و قانونی ملت را به آنان بازگردانند.
رهایی زندانیان سیاسی و حضرات آقایان مهدی کروبی و میرحسین موسوی و جنابعالی می تواند شروع این عمل خداپسندانه باشد.
چنانچه اصلاحات اساسی در روند ادارۀ کشور انجام نشود و محبّت و مدارا، جایگزین کینه و انتقام و خشونت نگردد، قضاوت آیندگان از هم اکنون قابل پیش بینی است.
آنان خواهند گفت: در نظامی که با نام حضرت محمّد(ص) و امام علی(ع) بنا نهاده شد، به جای عمل به سیره و روش آنان یعنی مدارا با دشمنان، با دوستان هم مدارا نشد.
و نیز خواهند گفت که با دوستان مشفق و خیرخواه و منتقد چنان برخورد شد، که با دشمنان فکری و عمل کننده در محدودۀ قانون نیز، آن سخت گیری‌ها روا نبود.
و خواهند گفت که آنان یا فرق بین دوست و دشمن را نمی‌دانستند و یا آداب رفتار با دوست را نیاموخته بودند.
و خواهند گفت که آنان خود را پیرو پیغمبر رحمة للعالمین می‌خواندند که شخصاً به عیادت بیماری رفت که اوهر روز خاکستر بر سر مبارک آن حضرت می‌ریخت، ولی با ادعای پیروی، در مقابل بیماری و مرگ منتقدین خیرخواه، از عیادت و دلجویی خبری نیست.
و خواهند گفت که آنان خود را پیرو امام علی(ع) می‌خواندند که وقتی شنید به یک زن یهودی در سرزمین اسلام ظلم شده، نفرمود که چیزی نگویید و سیاه نمایی نکنید، بلکه فرمودند هر کس از ناراحتی این خبر دق کند و بمیرد، بر او ملالی نیست.
در پایان صبر جمیل برای جنابعالی و دیگر بستگان و توفیق عمل به دستورات حیات بخش اسلام عزیز و استیفای حقوق الهی مخصوصاً حقوق‌الناس را برای همه مردم شریف، مخصوصاً دست اندرکاران کشور عزیزمان ایران، از درگاه احدیّت خواستارم.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
بیت مرحوم آیة الله العظمی منتظری
احمد منتظری
۱۳۹۱/۱۰/۱۰