محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس ایران گفت که اگر به اکبر هاشمی رفسنجانی از تریبون مجلس توهین شده باشد، پاسخ وی از تریبون مجلس خوانده میشود.
آقای باهنر این اظهارات را در جلسه علنی امروز چهارشنبه ۲۹ آذر (۱۹ دسامبر) مجلس و در پاسخ به محمدرضا تابش، نماینده فراکسیون اقلیت مجلس بیان کرد که خواستار فراهم آمدن امکان پاسخگویی آقای هاشمی رفسنجانی و خانواده او به "هتک حرمت" صورت گرفته در مجلس شده بود.
حمید رسایی، از نمایندگان حامی دولت ایران، در جلسه علنی دیروز مجلس ایران، مهدی هاشمی پسر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را "ام الفساد" و "شاه کلید فتنهها علیه رهبری" لقب داده و اقدامات او را تحت حمایت اکبر هاشمی رفسنجانی دانسته بود.
در واکنش به این اظهارات، امروز علی مطهری از نمایندگان محافظه کار منتقد دولت، سخنان آقای رسایی را "سخیف" توصیف کرد و گفت که "خیلی از نماینده ها از نطق رسایی ناراحت شده اند".
به نوشته خبرگزاری مهر، آقای مطهری افزود: "از لحاظ کسانی که در این انقلاب نقش داشتند واقعا آقای هاشمی مقام دوم کشور و بلکه از لحاظ سابقه ای که در انقلاب دارد در ردیف رهبری است."
در همین حال سایت خبری بازتاب گزارش داده است که دفتر آقای هاشمی رفسنجانی با ارسال نامه ای به هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، ضمن اعتراض به "انتشار این گونه توهین ها و تهمت ها از تریبون مجلس"، خواستار اختصاص وقت جهت پاسخگویی شده است.
این در حالی است که محمدرضا باهنر، ضمن تاکید بر اینکه اگر آقای هاشمی رفسنجانی معتقد است به او توهین شده باید در این مورد به هیات رئیسه مجلس نامه بنویسد تا مورد بررسی قرار بگیرد، اعلام کرده که تاکنون چنین نامهای به هیات رییسه داده نشده است.
جواد جهانگیرزاده عضو هیاترئیسه مجلس نیز در گفتگو با سایت فرارو، تایید کرده که اعضای هیاترئیسه از رسیدن نامه دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی اطلاعی ندارند، هرچند این احتمال را منتفی ندانسته که چنین نامهای "به شخص رئیس مجلس ارائه شده باشد".
بر اساس آییننامه داخلی مجلس، اگر هیأت رئیسه تشخیص دهد که نمایندهاى در سخنان خود در جلسه علنى به کسى توهین کرده، وی حق پاسخگویی مکتوب را خواهد داشت و در صورتی که پاسخ وی از دو برابر اصل مطلب اظهار شده تجاوز نکند و متضمن توهین و افترا نباشد، در اولین فرصت در جلسه علنى قرائت خواهد شد.
حمید رسایی در سخنرانی روز گذشته خود مهدی هاشمی را به "مدیریت کودتا" در جریان "فتنه سال ۸۸" متهم کرد و گفت: "وی در روزهای بعد از انتخابات سال ۸۸ صدها میلیون تومان به اراذل و اوباش پرداخت کرده است تا در برخی از میادین تهران، بانکها و امکانات عمومی را به آتش بکشند و ایجاد رعب و وحشت کنند."
بسیاری از حامیان رهبر جمهوری اسلامی، اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ را نوعی "کودتا" علیه حکومت ایران دانسته و از آن تحت عنوان "فتنه ۸۸" یاد می کنند.
آقای رسایی، با انتقاد شدید از اکبر هاشمی رفسنجانی وی را متهم کرد که با اعمال نفوذ، در صدد جلوگیری از رسیدگی عادلانه به اتهامات فرزند خود است و از قوه قضاییه خواست که در مقابل چنین فشارهایی مقاومت کند.
این نماینده طرفدار دولت، با اشاره به اقامت سه ساله مهدی هاشمی در خارج از ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته، گفت که وی "با توصیه و مشورت بزرگترش از کشور گریخته" و بعدا "باز با توصیه و سفارش بزرگترش به داخل ایران باز گشته"، چون "پدر احساس می کند در سرهم بندی پرونده پسر در درون کشور موفق تر خواهد بود".
مهدی هاشمی سه روز قبل، پس از ۸۴ روز بازداشت در سلول انفرادی و با وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شد و بنا به اعلام قوه قضاییه ایران، باید در مقابل دادگاه پاسخگوی اتهامات خود باشد.
"انتقال اطلاعات محرمانه به خارج کشور"، "اخلال در نظام اقتصادی"، "جاسوسی" و "فساد در قراردادهای بزرگ"، از جمله اتهاماتی است که علیه مهدی هاشمی مطرح شده است.
وی همچنین متهم است که در سازماندهی اعتراضهای پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ دست داشته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر